Bestel de Waterbon, een origineel cadeau van Join For Water

Op zoek naar een origineel en duurzaam cadeau voor kerst, oudejaar of een andere gelegenheid? Geef iemand een donatie cadeau, met de Waterbon van Join For Water (*).

De Waterbon is een bewijs van jouw gift: een mooi vormgegeven enveloppe met Japanse sluiting, met daarin een bon met de waarde van je gift en een folder over de gesteunde projecten.

De Waterbon kan je als origineel cadeautje schenken aan vrienden, collega's, je moeder, broer, nichtje of nonkel! Het is bovenal een mooi gebaar voor onze planeet: je beschermt er watervoorraden mee:

  • in Burundi bescherm je 231 hectare natte natuur, zo blijft de beschikbaarheid van water verzekerd voor 33.000 mensen, en voor de natuur. (Al voor 50 euro verzeker je de beschikbaarheid van water voor een familie!)
  • in Vlaanderen herstel je 5 wetlands: ze bufferen water voor droge periodes en zorgen voor veilig overstromingsgebied.

Bestellen? Je kan de Waterbon bestellen tot 20/12/2022, door eenvoudig het giftformulier in te vullen. Je kan zelf kiezen hoeveel je wil doneren, het minimumbedrag is 40 euro.

Levertijd: 2-4 werkdagen.

Fiscaal attest: we bezorgen je in maart een fiscaal attest waarmee je 45% van je gift terugkrijgt via de belastingen.


Schrijf je liever over? Je gift is welkom op BE22 5230 8036 1747, rekening van Join For Water, met mededeling JFW43.


(*) Join For Water is de enige water-ngo in België. We garanderen water voor mens en natuur, vandaag én morgen. Dat doen we in 9 landen, met verschillende partners. Elk jaar beschermen en herstellen we waterrijke natuur, goed voor een oppervlakte van 75.000 voetbalvelden. 100.000 mensen plukken jaarlijks de vruchten van beschermde en herstelde ecosystemen of krijgen duurzame toegang tot water. Meer info: www.joinforwater.be.

2022 NGO | Terms of use | Privacy Statement